Sep en Saar. Met Moek op zoek.

‘Sep en Saar. Met Moek op zoek.’ is het derde samenleesboek in de reeks van ‘Sep en Saar’.
Het eerste boek is ‘Sep en Saar. De trein doet raar.’ (2018, tweede druk 2019, derde druk 2020).
Het tweede boek is ‘Sep en Saar. Moek in gevaar.’ (maart 2020).

Moek is een wiezel, een klein mannetje, zo klein als een duim. Hij woont bij zijn beste vrienden, Sep en Saar. Moek vindt het leuk in zijn huisje onder de vloer, maar hij mist zijn familie in het bos. Sep, Saar, Jan en duif Roek gaan samen met Moek op zoek naar zijn dorp. Eerst lijkt hun zoektocht hopeloos, maar dan vindt Sep de knorrige wiezel Luuk.

‘Sep en Saar. Met Moek op zoek’, wat een heerlijk dik boek!

Een verjaardagsfeest met modderpret, Moek die de kleuterjuf de schrik van haar leven bezorgt, een mopperende wiezel gevangen in een insectenpotje, een postduif en een piloot … in een verhaal om zelf te lezen en voor te lezen.

Een samenleesboek voor een beginnende lezer én een voorlezer. Met nuttige tips die het oefenen met zelf lezen nog leuker maken. Vanaf 6 jaar.

Veel leesplezier!

Mijn boeken zijn ook als Daisy-luisterboek en ‘audiolezen’ beschikbaar voor personen met een leesbeperking.

ISBN: 9789044839036
Uitgegeven bij Clavis Uitgeverij
Illustraties door Madeleine van der Raad

Recensies
NBD Biblion:
“Een lief, hedendaags en grappig verhaal dat qua verhaallijnen, lay-out en taalgebruik perfect op de doelgroep is afgestemd.”
(I. Poels)

Reacties
bol.com (28/12/2021):
“Het is een heel leuk boek om samen met beginnende lezertjes te lezen. De grote letters zijn voor het kind en de kleine voor de volwassene. Gewoon erg leuk om te doen omdat het verhaal ook aanspreekt.”

© 2020, Clavis Uitgeverij Hasselt-Amsterdam-New York, tekst en concept Isabelle Gielen, illustraties Madeleine van der Raad.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.